viernes, 17 de agosto de 2007

Resultats de la enquesta

Bueno, la enquesta per vore qui creeu que seu dixara enguany, ja sa acabat, i el clar guanyador a sigut:
-Xotis: 11 vots
Seguit per:
-Lui: 6 vots
-Xoli: 5 vots
-Javi: 4 vots
-Jupi: 3 vots

martes, 14 de agosto de 2007

Maedeu quan de temps

Aci tenim a 4 figures de la natació:

Sabrieu adivinar qui son?¿

¿kina de estes cansons creeu k es la pijor del estiu?

ey xics, si si, estik aborrit en casa y nose k collons fer, aixina k a decidit fer un articul sobre la canso mes roin del estiu y si ix tot be podreu voreles en enllasos en el youtube pa poder decidir despres. estes cansons son algunes molt "raretes", ya eu voreu,jejejeje. 1-guita, 2-micromanía, 3-jaimito, 4-renault, 5-30 metros, 6-dr. juan, 7-guararey. se de sobra k son roins pero feu un esfors per vorelos que son tot un espectacul (penos, esta clar). va feu comentaris, jejeje

mati esportiu a la ponde

Este mati sa disputat un gran partit de tenis, que a enfrontat a 4 de les millors raquetes del moment. El partit de tenis sa disputat amb total normalitat, i la parella guanyadora del partit ha sigut la formada per kike i jo, els seus rivals han sigut xevi, i deibit. El resultat final ha sigut de 6-1, 6-2.
Despres sa realitzat un partit dexibicio, en el qual jo i xevi sam proclamats guanyadors. El resultat ha sigut de 6-4.

lunes, 13 de agosto de 2007

ARA K YA AM FET LA VALE PARTY VOL.1.K VOS A PAREGUT?

A mi personalment m va agradar mol
lo unik k no m va agradar va ser lo de anem a tirar al driu a la piscina xo apart de aixó lo demes va star de lujo.sk vore al birra ai fen de les seues no te preu.xo la musika va ser de puta mare lo unik k aguerem pugut donarli mes batios xk no s sentia mol.

Javi a gogo

proximament penjarem en el blog les actuacions de javi a gogo en el nostre vullgut local "HAVANNA DISCO GARDEN", aspere k eu pugau vore sense cap problema en els vostres ordenaors xk es per a no perdre cap detall de la gran actuacio,jejeje.

el caganer


yo sols vos volia mostrar una de les millors fotos que han captat els nostres paparazzis, i no podia ser alra que la del apretó de deibit. sobren les paraules (jajaja)

domingo, 12 de agosto de 2007

¿pa cuan atre arikitaun?

crec k esta pregunta se la fem tots cada nit k ixim, ens vam kdar en les ganes en "mig any" y tame en la caseta de mon tio cuan ens vam posar tots a fer palmes, crec k ya es hora de k el nostre amik jup torne a fer una gran aparicio fent atre arikitaun, estems tots esperant uno nou,jejeje

Ale party


La festa en la caseta del xotis va estar de lujo, va haver molt bon ambient, i sobretot molta festa!!, proximament ficarem les fotos (si ñan). Cal recordar lausencia de voda, ja que va sufrir un accident en la moto de jor, pero tranquil que vam fer un minut de silenci!

jueves, 9 de agosto de 2007

Alfafara `07

Bueno xicons, asi va el meu primer article per al nostre blog, que nose yo si durara masa, jeje. vull fer una cronica de estes festes de alfafara, en les que any darrere any anem superanse en maldats, cada dia esteu mes pillats ostia, al final no podrem ni ixir de casa (yo el primer), aspere que vos agradara anar a la caseta de mon tio pelailla, si voleu el any que ve podem tornar pero que es quede mes gent que erem molt pokets, bueno balaguer que no vinga que ell es masa guay pa anar ahi. ale au maricons, si voleu añadir algo mes me la sua

miércoles, 8 de agosto de 2007

Ale party vol.1 (sesion in summer)

Este cap de setmana es celebra en la caseta del xotis una bona festa, aixina que si voleu aportar alguna idea patrocinar la festa, ya sabeu, no vos farem cas.