jueves, 27 de diciembre de 2007

GrAn PaRtY eN eLs MaRiNoS!!!!!!!!!!!!!!

El proxim dia 31 de decembre es celebrara en la part dels paelleros dels marinos la festa mes important y gran de tot el poble, una festa aon estara la millor musiketa, en el dj del moment (dj jupi selection), tame acudiran dj xotis matraca y a les 6 punxa fili, amb el ekip de musica mes potent de la contorna, aon es concentrara la gent mes festera de tota la comunitat valenciana y de España, sera una festa inolvidable aon tots els que vajen disfrutaran del millor ambient posible, la musica a tope, la gent mes a tope encara, amb grans bailarins com birra, xolo, coixi, etc.... per ultim tindrem la actuacio inigualable de la parella de gogos mes important de bocairent (Ana y Jaio) proximament ixira el cartel de presentacio de la festa de nochevieja fet per el nostre ingeniero jordi, y atencio que el aforo es llimitat, soles qui vaja podra disfrutar de este festival. adeu a tots y BON NADAL Y FELIÇ ANY 2008!!!!

4 comentarios:

Alex dijo...

intentarem posar 2 podiums, uno pa els gogos y atre pa els demes que vullguen pegarse un bon bailoteo,mejejeje. els djs son de gran calitat mundial, ni fedde le grand ni tonteries, dj jupi selection, dj xotis matraca y dj fili, aixo si k es tindre calitat

Jupi dijo...

OU YE YE YEA UN GRAN CARTEL DE PRESENTACIO PA LA MILLOR NIT DE LAÑ , SERA ESPECTACULAR NO KEDARA NINGU K NO TINGA GANES DE TORNAR A REPETIRO JAJAJAJAJAJA JA ESTEM AI!!!!!!

xolo dijo...

ben xarrat atra volta xe si si si.el dj jupi 4 seleccion es lo maxim tu.pepso un bon pasodoble no pot faltar aixina k ves buscanlo sas km te dik?

Jupi dijo...

ome clar el pasodoble no pot faltar ,si no tingerem pasodoble no se k fariem compadre jajajajaja, ja nian ganes ja!!!!!!!!!!!