sábado, 16 de febrero de 2008

BOUS A FALLES 2008


Ye xicons! i xicones(xke no)jiji. asi la peña taurina de langoixa sta miran de anar a alguna correguda de bous de la fira de falles, ke es celebra a la majestuosa plaça de bous de valencia. ixa ke es veu kuan arribes a valencia en el tren! asi obric akesta entrada x vore kins amos i señors i altres personatges venen, xke a kina correguda anem depen de fili, ke ell anten de aso prou mes ke gent ke es pensa taurina.jajaja. weno craneos aneu diguent ki ve als bous! despres de la correguda podem kedarse x valencia de festeta, ke stara ple de falleres!

Vic em de preparar algun bocadillet dixos "grans"

4 comentarios:

Joe Benee! dijo...

tu as parlat en el morico no?
ami no me importaria ir si no es karo, xo me kago en k me sablen x ver 4 toros corriendo, asin os lo digo, los precios dnd se puen mirar?

i bim.... javi dijo...

xevi aixo no pasa res!!!!!
la kuestio es vore algun fandila i punto i seguido, i anarsen tots els amics de festa wuapa (o kom diu morico) de festa taurina!!! conteu en un puesto mes pal tren ke jo MAPUNTE!!!!!
OME CAAAAAR!!!

xolo dijo...

yo vull anar tot depen de la mongera si en dixa anar o k jeje

Oncle vic dijo...

tu coix k n dibuix am stat mirano i tens k comprar les ntraes n tauroentrada.com.l dia 18 toregen el capea, talavante i cayetano aixina k ja sas