martes, 16 de septiembre de 2008

sacabó

bueno, definitivamen, esta semaneta es podria dir k es l'ultima d'este estiu, un estiu en el que ens han passat moltes coses, el cafenet del terrat, la costera, el chinchon, la merda, el red bull, el whisky, les verbenes dalfara aielo banyeres agullent benixama castello de rugat.., la lima, la verbena de sant agusti, les vespraes en la ronda sur, la bola de benixama, la festa ibizenca, l'arròs negre, la caseta de driu, les nits en la derrota, el jupi balaguer i xolo en coxe, el frontó, sant joan, apache,la montecarlo i el xapu,espanya i la eurocopa, rossi pel pisso en la rotonda, i moltes coses més que em dixe, i altres k no es poden contar.. al fi i al cap, un estiu en tots vosatros, un estiu de puta mare.

10 comentarios:

Jupi dijo...

k gran comentari vic pa tankar lestiu, la veritat es k a sigut un estiu de putissima mare en tot el colegeo, lo maxim!!!!!!!!

coixinet dijo...

lo millor del estiu ha sigut pasarlo amb tots vostés!

no vaj cap comentari mes al respecte


ai va el cagallooooo!

Joe Benee! dijo...

pues si xicons, y ahora el inviern.

tio reig dijo...

la veritat es que em vaig abssentar un meset.. i va ser prou x tirar-vos de menys a tots i cadascun de vostés...ara, tot lo demés que hem passat este estiu junts no ens ho lleva ningú...i lo bons k sóm si volem quan estem tots! crec k vic ha fet un bon recull de les coses k hem passat ,xo lo millor de tot es lo k es queda grabat a les nostres ments i retines, ixes frases, ixes rises, ixes festes, ixes caigudes, ixes "anjuntaes", en definitiva ixes locures k estic segur k algun dia i no mol llunyà tornarem a recordar i a partir-se el cul...x tot i x lo k keda, enhorabona!i ara a començar una nova etapa, k tambe sera bona,e companys de pis?i k vaja be el curs i l'´hivern, i tot home, que jastan ahi les festes!!!jejeje molt be oncle,eres un crack! aw xicons!

lu!! dijo...

... este blog ...

Jupi dijo...

seras puta!!!!!!

coixinet dijo...

molt ben dit jupi!

Joe Benee! dijo...

jajaja di que si.

Driu dijo...

vik stan ixinme les llagrimes xk mas fet rekordar l estiu de p.m. k em passat tots juns.I ara a valencia k kontinue la festa de ves en kuan tampok anem a abusar.jeje.

xolo dijo...

be vic be. au gorrines