lunes, 10 de diciembre de 2007

ahir coixi, hui ana.

Bueno, estos dos personatges, jeje, cada volta van fense més majors (com tots) el dumenge li va tocar a coixinet, que va cumplir els 19 anys.. i ja va cap als 20!! i hui dilluns es laniversari de ana, aixina que disfruteu, i a lany que ve, més. Xk la celebracio del dissabte va ser de lo milloret. felicitats!! i no canvieu mai!!
felicitats!!!

8 comentarios:

Alex dijo...

che tu!!!!!! ki es el xicon de darrere en la foto???? collo!!!!jajajajaja

Alex dijo...

per cert, felicidades a Anita y a Coixinet, coixi ya anem als 20 el anys k ve...tindrem k anar sentan el cap...es broma!!!!!!

xolo dijo...

weno k steu fense majors i aixo felicidades al coixin i a la tia anita mejeje

coixinet dijo...

mejejeje!!!! ye vic gracies! weno ara falta una altra celebracio n l ake puga star.jeje. ara ja anirem sentan el cap asta el proxim dia de party. alex vols dir aixo,no?jiji. ixa foto es de un dia gran eh!jajajaja

Alex dijo...

jajaja, k be k em coneixes jordi, sentem el cap un ratet y au, pa k mes,n?mejeje

_-xus-_ dijo...

yee pero el tipo ixe de la gorra es mes pesat xe kalla yaa! i damunt ix hasta en la foto el tioo mendaa! vingaa coixinet i anii felicitatss i feliçç any nou jajaja!

Jupi dijo...

FELICITATS coixinet i anita , jordi ja vas fente vellaco i anita eres una nana xro aixo no pasa res , espere k en cunpliu mols mes i sobretot disfrutant de la festa en tots mosatrs mejeje MULLADES

tio reig dijo...

FELICITATS als 2!!!i coixin avore si apareixem de ves en kuan x les festes,e?....lo dixo, k ya sou + aweletes..!ani&coixi mltes felicitats!!!