martes, 16 de octubre de 2007

DiSaBtE dEpOrTiU

Xics y xiques!!!! este disabte tenim varios partits de amics en el poble, asperem que tots aneu a animar als nostres. en primer lloc, juguen a les 3:30 les nostres xiques en el camp de futbol, despres de guañar en silla la semana pasada venen en anims de tornar a guañar, ademes de que estan sorprenent molt xk en el seu primer any estan guañan mes de lo k ens pensaem, molt be xikes!! en segon lloc, a les 6 de la vespra tenim tame en el camp de futbol partit del nostre ekip masculí, aon tame asperem guañar amb la ajuda de les palometes de vic y de la gran deficinio de xolo entre atres... en ultim lloc a les 8 de la vespra debuta en bocairent el equip de basket masculí aon alex intentara fer que guañe el ekip, encara k sent realistes...esta mal el tema ixe de guañar,jejeje. Esperem que tot el mon que llig este blog y que participa vaja a animar als nostres y avore si nia sort y guañem els 3 partits. y lo mes important, despues sen anem de festa e!!!!!!!!!mejeje

21 comentarios:

Alex dijo...

yo anire a animarvos a tots xiks y xikes!!!! inclus a mi mateixa

Oncle vic dijo...

mejeje!! gran articul alex!! crec que es la primera volta que uno escriu algo en trellat en este blog, per algo sascomença. vale?

xolo dijo...

sk el tio vic k haura ascrit ell aso kasi segur es un artista sap lo k nia k posar en kada momen.mantens o no?vale o no vale tio reig?

Alex dijo...

mira k estas maseta xolo! el articul la fet yo,jajaja. sino mira lo k diu el oncle vic de la gran calitat del articul

Driu dijo...

dissapte d esport.tos a animar els diferens ekipos k valen la pena i ames sagraix mol k vaja gen a animar xk el dona forces.ia s veem tots alli animan.1 a les nostres xikes.2al nostre benvolgut ekip del juvenil.3 al ekipo de basket de bokairent k aunk no stiga gasol nkara podem fer algo.BOKAIREN!!!!

Joe Benee! dijo...

bien driuu!!

xolo dijo...

no pasa res tu

tio reig dijo...

puto xolongo, k em claves a mi ahi...mira tu,stas calfanme ls....vale??? weno enhorabona a tots ls ekips i a x totes ,ok?
avore si dixeu l pabello del poble ben alt k de segur k wein esta ahi fen fotos!!!jija!!!!! vale o no vale xolondro de mala mort?!!

Oncle vic dijo...

trankil kie, k el pavello ya lan ficat alt, o on vols que el fiquem? en el santocristo? vale..

xolo dijo...

kike sk tens el trellat un pk desviat.tu trankil k loncle vic ya va pel cami nse kin xr sta anan.vale??

Oncle vic dijo...

gracies xolo, yo tame el vuic mol.

Jupi dijo...

vixaca el barça i españa

Jupi dijo...

confie en el juvenil de la seua definicio , x ro no tant de les xikes x ro be animo igualmen, mejejeje

Joe Benee! dijo...

aki la peña diciendo tonterias del santocristo y el pabellon y llega pep y suelta vixaca el barça y españa, ole tus wevos maestro!

Oncle vic dijo...

a daixo, jo li dic classe.

Alex dijo...

yo aci dik k si el xolo clava 2 gols el convide a lo k ell vullga, y si yo clave mes de 20 punts ell em convida a mi, aceptes el reto???? o ya estas fente caca??????? ya fa oloreta y tot

xolo dijo...

jejejejejeje.k no tink dines stik pobre no en retes ara k no puk. xr si vols pedre pos mira retam i pedras lo k vullgues mantes o no??ale cntinua

Alex dijo...

vale vale, et rete, k fas olor a caca!!!! si tu claves 2 gols et convide a lo k em demanes. y si yo fag mes de 20 punts tu em convides a mi. valeeeee? cale?

xolo dijo...

k vols jugarte??moniato

Alex dijo...

yo et pague mullades magikes y tu a mi atra cosa,jajajaj. vale?

Alex dijo...

si alguno te una aposta interesant me la puk plantejar, yo no em cague km asi el nostre amik xolololololo