miércoles, 31 de octubre de 2007

fili, xotis, i jor ya son mes majors

yo no se que pasaria en les festes de moros i cristians de lany 1990, pero el que esta clar esque en estos dies, el numero de cupleañeros per metre cuadrat, es mes que abundant, aixin a k toca felicitar a fili, xotis i jordi, que cumplixen els anys els dies 26,27, i 31 doctubre respectivament. Que dir dells, pues que no se ki esta mes pillat, el xotis este no para, ve a ci i es transtorna, i no parem de partirse el cul en les seues frases, i carases!! fili es una makina, esta ahi en tot pa lo bo i pa lo roin, i cabro esta com una moto, i ke dir de jor, pues que crec que es una de les persones mes lokes que e conegut, i k es un tio de puta mare (sofia, dixamoslo un rato..) bueno, ahi van tres fotos, i felicitats!!


8 comentarios:

Alex dijo...

felicidades masetes! k esteu cada uno mes pillat k el anterior

tio reig dijo...

ie MOLTES FELICITATS als tres,nkara k a alguno ja le felicitat n xsona xo weno, k conste aci..jejeje!!pos si, ya ua dit to vic i aixina es...mols añs juns!jeje!k vaja tot molt be ale besitos!jeje!

Jupi dijo...

ie felicitats als 3 k sou els putos amos i esteu mes lokos k jo k se mejeje , cumpliune mols mes i k no paren les mullades magikes pa tots vale? jajajajajajaja FELICITATS!

pox!! dijo...

un amo i señor vos felicita jejejeje. mltisime felicitats i aixo k mullades magikes pa tots jjaja aw lokos !!

Driu dijo...

kom an dit tos moltes felicitas!!!!avore si es noten els añas.k paix k kada añ k passa es toren mes lokos.mejejejejej.k vos vaja b este añ i els k venen.

vañó dijo...

felicitats als tres, i ke seguiu cumplintne molts més

xolo dijo...

ye rossi open i finley felicidades no pasa res tu la vida continua no es tot cumpleaños mejeje

Jupi dijo...

be xolo be (la vida continua)mejeje