domingo, 21 de octubre de 2007

SaTuRdAy´S nIgHt PaRtY

Segons els testimonis de alguns dels que van acudir a la festa podem dir que va ser algo espectacular, va ser una nit magica en la que tots vam disfrutar del nostre amic "dj jupi selection" que va posar grans temazos del moment, vam tindre el gran honor de tindre a "Faubel" entre mosatros, com tambe va acudir a esta gran cita el "conejito duracell" y el nostre torero "xolo simeone" k es va dur una ovacio cada volta que sonava el seu pasodoble, tame vam tindre representacio del cel xk va baixar un angelet y tot un solet. Podriem destacar la originalitat dels disafrasos, com balaguer de monja, birra de indio, joanet de marinero, xapu de pescador o andreu de maserot, encara que a mi el disfras que mes em va agradar era el de bebe, jajaja. La gran festa es va allargar fins les 5 del mati, van ser unes hores intenses en les que van dominar els jocs de taula (relevos y el señor del 3) y aon mes de uno no sabia ya ni k feia per el gran nivell que habia alcansat. Per ultim, crec k parle en la veu de tots, crec k nia k fer atra festa de ixes pero ya! aso es un avis als proxims cumpleañeros,jejeje

14 comentarios:

Alex dijo...

els millors eren els 2 k anaen de bebes!!!!! esta mes clar k l´aigua, a k si jor!

Oncle vic dijo...

ome,. la presencia de victor faubel va donar molt de caché a la festa, pero el millor disfraç el del xevi

Alex dijo...

me sa olvidat posar el gran festival k van donar jaio y ana, k no van parar en tota la nit de ballar,jajaja

Alex dijo...

ixa folla???????

Oncle vic dijo...

ya veus, ara ya estan declarats com la parella oficial de go-go's. Aixina ke cuan fem una festa, lo unic que tenim que fer es un podium, que ells dos ya sancarregaran de donar espectacul. Aixo ma dit faubel..

Alex dijo...

yo propose k pa la proxima festa fem 2 podiums, uno pa els gogos oficials y el atre per si algu vol pujar un poketet

Oncle vic dijo...

jeje, bona, bona

xolo dijo...

xr el pasodoble no te k faltar mai aixo sempre te k star ai pal torero sas km.viva jupi selection

tio reig dijo...

la festa IMPRESSIONANT!!!
seu vam passar de p.m i ni tan sols van faltar les actuacions de jor i lui (eren previsibles) jejeje!!k van donar l toc a la nit..redeu k 2....!!xo va ser lo màxim!x cert, kem dieu de les sabates darlequi,e?mejejeje..
ki a follat hui?--jo no ha follat!!
winners dls relevos. A YA!

Driu dijo...

Va ser una nit de "LUJO".la musika inmillorable la gen en ganes de ballar a tope i de pasarseu de puta mare.i lekipo de musika mos va donar "batios" a tots i el nostre amik dj.jupi selection es va ancarregar de k ixos batios sonaren en temes inmillorables.i enorabona com no al rei de la nit "KIKE" el nostre beodo.jajaj

Jupi dijo...

ye espectacular tenim k repetiro kuan antes millor ,e i man dir k som els amos de les festes en el poble mejeje . Sou els millors , vau estar tots de puta mare en els disfrasos en els bailoteos i pases de torero (xolo) mejeje . REPETIMO!!!!!!!!!!!!!!!

xolo dijo...

pepso aixina es xr no pasa res tu ya farem mes fetes pa vre ls nous temes de jupi selection jujas

Jupi dijo...

ou yea xoli ai volia voret jo, yea yea , no parem no parem i continuem sense parar mejeje

els¡ flow! dijo...

gran festa!!!la millor!!!
i k m dieu dels go gos????
q pillats q stan!!!jejejej