lunes, 29 de octubre de 2007

The king xapu

Weno señors/es el resultat de lenquesta d la diana a sigu: k victoret s l clar succesor del xapu en este deport, encara k els resultats de les parties deste fin d semana diuen k voda tame esta ai en la lluita. Senseolvidar per supost k el xapu encara permaneix invatut i k xoli segix fen la risa com d costum! jajaja xoli aixo no pasa res vale! tu mantens a mi no?

Rectifiqe: air dumenge victor va conseguir lo imposible i va guañar una partida en la que participaba el xapu, xo tot va ser xk este es va confiar i va baixar el ritme d partida, xk duia una ventaja impresionant.

5 comentarios:

Jupi dijo...

IE XAPU A TU TAN POSAT MIRAN AL SANTOCRISTO O K? , A TU EL SOBRA EL FLUJO? MEJEJE (MULLADES MAGIKES)CEERDA GOOORDA PUTA

Alex dijo...

tink k discrepar sobre k sigues el rey xk la semana pasa et vag guañar y esta ma faltat molt poket, et tink en el punt de mira! mejeje. gorrrda

xolo dijo...

ye xapu kalla un pketet va.aixo no pasa res tu mai seras el millor en la diana lo k pasa sk mosatros no am tigut bons dies xr trankilo k ya vras ya.ixa folla???mejeje

Oncle vic dijo...

aci el unic k no a tingut bons dies as sigut tu xol, perke k jo sapia la ultima partida a sigut meua, lantepenultima de xapu, i latra de alex.. vale?

xolo dijo...

yo soles en vax jugar una i vax tindre un lapsus xr no patiskes tete k lo teu de air va ser potra i k kes mejeje